Störst av allt är kärleken

Hur ser ert bröllop ut? Det vet bara ni, och därför tycker vi att det är viktigt att lära känna er, bygga en relation tillsammans. Efter era egna tankar och drömmar ser vi till att er speciella dag blir precis som ni önskar.

Boka ett personligt möte med oss för att i lugn och ro se er omkring i våra lokaler och hotellrum. Här får ni möjlighet att ställa alla era frågor, diskutera vilket upplägg som skulle passa ert sällskap bäst vad gäller meny, dryck, eventuellt tema osv. Våra lokaler rymmer så väl små som stora sällskap.

IMG_0979

Vi är stolta över vårt kök

Med mycket kärlek och bra råvaror strävar vi alltid efter att leverera en helhetsupplevelse med mat och dryck. Från era önskemål kan vi leverera såväl bufféer som serverade 3-rättersmiddagar. Vi arbetar gärna med råvaror från trakten, och den lokala prägeln är viktig.
Vi influeras även av internationella inslag från världens alla hörn.

Vickning – gott mitt i natten

Minipizza, varm smörgås eller klassikern korv med bröd och tillbehör – vilken rätt passar er bäst? DJ, trubadur eller underhållning – hos oss finns flera olika alternativ för att spela musik. Scen? Dansgolv? Du bestämmer!

06072019-IMG_6966

Får ni långväga gäster – vi fixar boendet

Tänkt så smidigt att efter festligheternas slut kunna checka in på ett av våra hotellrum. Vi har totalt 52 hotellrum av olika storlekar och mått.
Självklart ingår frukostbuffé dagen efter.

Känn er kärleksfullt välkomna att umgås, njuta, festa och vakna hos oss på Hotell Älvdalen.