Välkommen hem till oss

Kom och upplev vår familjära atmosfär med många olika sköna miljöer. Vi är ett 3-stjärnigt hotell med restaurang och konferensanläggning, som ligger i centrala Älvdalen.

Totalt har vi 52 rum i varierande storlek och prisläge.
Från 2-bäddsrum, dubbelrum och 3-bäddsrum, till våra familjerum. Vi har även två 7-bäddsrum och ett deluxrum med dubbelsäng, ett superior rum med dubbelsäng och vardagsrum och ett nyrenoverat superior deluxrum med en dubbelsäng, 2 st bunkbeds och en bäddsoffa.

Hos oss sover ni i sängar av genuint hantverk, lokalt producerade i Älvdalen av Wasabedden.

Frukostbuffé ingår i rumspriset

2-bäddsrum

I våra 2-bäddsrum väntar två sköna enkelsängar som är 90 cm & 105 cm. Alla våra rum innehar utrustning som dusch/bad, wc, tv, hårfön och gratis wifi.

Dubbelrum

I våra dubbelrum hittar ni en Queen size säng. Alla våra rum innehar utrustning som dusch/bad, wc, tv, hårfön och gratis wifi.

2-bäddsrum med bäddskåp

I våra 2-bäddsrum med bäddskåp väntar två enkelsängar 90 cm & 105 cm och ett bäddskåp med en extrasäng på 80 cm. Alla våra rum innehar utrustning som dusch/bad, wc, tv, hårfön och gratis wifi.

4-bäddsrum

I våra 4-bäddsrum väntar två enkelsängar, 90 cm & 105 cm samt två nedfällbara vägghängda sängar, 80cm. Alla våra rum innehar utrustning som dusch/bad, wc, tv, hårfön och gratis wifi.

7-bäddsrum

I våra 7-bäddsrum kan ni bo upp till 7 personer i två rum. En enkelsäng, två våningssängar och en bäddsoffa med två platser.
Alla våra rum innehar utrustning som dusch/bad, wc, tv, hårfön och gratis wifi.

Superior rum

I vårt superior rum kan ni bo upp till två personer. I detta boende finns två rum varav det ena är ett sovrum med Queen size säng och i vardagsrummet finns en soffa och fotölj.
Alla våra rum innehar utrustning som dusch/bad, wc, hårfön, tv och gratis wifi.

Deluxrum

I vårt Delux rum kan ni bo upp till två personer. Här finns det en Queen size säng. Alla våra rum innehar utrustning som dusch/bad, wc, tv, hårfön och gratis wifi.

Superior Delux

I vårt nyrenoverade Superior Delux rum kan ni bo upp till sex personer. I detta boende finns två rum varav det ena är ett sovrum med Queen size säng och i vardagsrummet finns en bäddsoffa för upp till 2 personer (140 cm) , 2 st bunk beds. Alla våra rum innehar utrustning som dusch/bad, wc, hårfön, tv och gratis wifi.

Som gäst hos oss har ni även tillgång till:
  • Fritt användande av vår trevliga relaxavdelning och bubbelpool. (Kan endast att användas när det finns personal på plats.)
  • Gratis bilparkering samt tillgång till motorvärmare (motorvärmare mot en extra avgift)
  • Bussparkering
  • Vallabod för längdskidor
  • Allergianpassade rum
  • Rum som är anpassade för rörelsehindrade
  • Även husdjur är välkomna i något av våra djurrum (mot en extra avgift)
Alla rum är utrustade med:

WiFi

TV

AC

service-wc-toilet-icon

WC

shower-xxl

Dusch