Restaurang Granesso

Här serverar vi mat lagad med omsorg och mycket kärlek. En blandning av svensk kokkonst med internationella inslag. Vi kan stolt skryta med vår burmesiske kock Saw Mu som tillagar och serverar härliga asiatiska rätter. Alla råvaror är noga utvalda för att skapa bästa resultat och för oss är det viktigt med närproducerat. Våra lokala leverantörer är bland annat Siljans Chark och Älvdalslax.

Vi vill ge en underbar smakupplevelse, oavsett om du äter något litet efter jobbet eller bokar en härlig festmåltid. Här hittar du en hemtrevlig restaurang där du beroende på humör antingen kan varva ner och bara ta det lugnt, eller komma i stämning innan festen drar igång.

Öppettider

Frukost:
Måndag – Fredag  06.15 – 10.00
Lördag – Söndag   07.00 – 10.00

Lunchbuffé:
Måndag – Söndag  11.00 – 15.00

Middag:
Måndag – Söndag  18.00 – 21.00
Med reservation för ev. ändringar. 
OBS! Imorgon lördag 19 augusti och söndag 20 augusti är lunchen stängd pga sjukdom.

 

Dagens lunch

Vår restaurang rymmer upp till 200 gäster och dagligen serveras en lunchbuffé med minst två varma rätter och en stor härlig salladsbuffé.

På vardagskvällarna dukar vi upp kvällens rätt, som serveras som buffé. Maten serveras mellan 18.00 – 21.00 (med reservation för storhelger och röda dagar).

Välkommen in till oss

À la carte

Vår meny är inspirerad av olika delar av världen, delar där människor och land har en speciell plats i våra hjärtan.

Hotell Älvdalen är en multinationell arbetsplats med personal från nio olika länder. Det gör oss rikare!

Den här sommaren har vi valt att dela med oss  av våra rikedomar.

Sommartid serveras vår utsökta à la carte måndag – torsdag & lördag – söndag kl. 18.00- 21.00 (med reservation för storhelger och röda dagar). Vi rekommenderar alltid att boka bord vare sig ni är två eller tio personer. För vår meny läs här.

Lyxa till det med mångfald

Grillkväll

Sommartid tänder kockarna grillen på Hotell Älvdalen. Det är underbart att sitta utomhus, äta god mat, umgås med härliga människor och lyssna på musiken från lokala trubadurer. Njut av grillat kött, fisk, kyckling och smakrika grönsaker eller varför inte en grillad dessert. Maten serveras som buffé.

Grillen tänds fredagar i juli 18.00 – 21.00. Vi rekommenderar alltid att boka bord vare sig ni är två eller tio personer. Våra grillkvällar är populära så boka i god tid!

Oavsett väder så tänder vi grillen, värm dig med en filt, en god dryck eller så dukar vi upp inomhus.

Givetvis beställer vi strålande sol

Catering

Ska du bjuda hem grannarna på middag eller ska företaget ställa till med fest? Du berättar om dina önskemål och förväntningar och vi uppfyller dem. Vår catering kan bestå av att du hämtar menyn på plats hos oss, eller att vi kommer till dig.

Vi erbjuder också dukning och serveringspersonal om du så önskar.
Låt just din tillställning bli en upplevelse. För vår meny läs här.

För alla tillfällen, upplevelser som hemmamys

Fest

På Hotell Älvdalen har vi många års erfarenhet av fester och evenemang. På plats har vi koordinatorer som gärna hjälper dig att sy ihop den perfekta festen.

Vår största lokal rymmer upp till 200 personer, men vi erbjuder även mindre lokaler för den mer intima festen. Har du funderingar på en annan typ av lokal hjälper vi dig gärna att hitta den rätta.

Hotell Älvdalen hjälper dig att hitta den rätta känslan

Bröllop

Hur ser ert drömbröllop ut? Det vet bara ni, och därför tycker vi det är viktigt att lära känna er, bygga en relation tillsammans. Efter era egna tankar och drömmar ser vi till att er speciella dag blir precis som ni önskar.

Boka ett personligt möte med oss för att i lugn och ro se er omkring i våra lokaler och hotellrum. Här får ni möjlighet att ställa alla era frågor, diskutera vilket upplägg som skulle passa ert sällskap bäst vad gäller meny, dryck, eventuellt tema osv. Våra lokaler rymmer så väl små som stora sällskap. För mer info läs här.

Känn er kärleksfullt välkomna att umgås, njuta, festa och vakna hos oss på Hotell Älvdalen.

Störst av allt är kärleken
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn