Restaurang Granesso

Alla dagar i veckan kan du avnjuta en god frukostbuffé här hos oss på Hotell Älvdalen! 

Måndag – Torsdag serverar vi en kvällens middag på buffé.
Fredag – Söndag har vi stängt för middag (med reservation för vissa kvällar under hösten 2021, följ vår facebooksida för mer information.)

För catering ring 0251-105 00 för mer information.

Vi lagar mat med omsorg och mycket kärlek. En blandning av svensk kokkonst med internationella inslag. Alla råvaror är noga utvalda för att skapa bästa resultat och för oss är det viktigt med närproducerat. Våra lokala leverantörer är bland annat Siljans Chark och Älvdalslax.

Vi vill ge en underbar smakupplevelse, oavsett om du äter något litet efter jobbet eller bokar en härlig festmåltid. Här hittar du en hemtrevlig restaurang där du beroende på humör antingen kan varva ner och bara ta det lugnt, eller komma i stämning innan festen drar igång.

Öppettider

Frukost:
Måndag – Fredag  06.15 – 10.00
Lördag – Söndag   07.00 – 10.00

Lunchbuffé:
Endast förbokad lunch för grupper, läger och konferenser.

Middag:
Måndag – Torsdag 17.00-21.00
Med reservation för ev. ändringar. 

Dagens lunch

Vi har öppet enbart för frukost och kvällens middag i vår restaurang.  Är ni en större grupp eller konferens fixar vi självklart lunch till er!
För mer information ring 0251-105 00 

Välkommen in till oss!

À la carte

Vi har öppet enbart för frukost och kvällens middag i vår restaurang.  Är ni en större grupp eller konferens fixar vi självklart en a´la carte meny till er!
För mer information ring 0251-105 00 

Vår meny är inspirerad av olika delar av världen, delar där människor och land har en speciell plats i våra hjärtan.

Hotell Älvdalen är en multinationell arbetsplats med personal från många olika länder. Det gör oss rikare!

Lyxa till det med mångfald!

Grillkväll

SOMMAREN 2021 är våra populära grillkvällar inställda pga rådande världsläge.
Men följ oss på vår facebooksida så hittar du erbjudanden om vår Grillbox!

Sommartid tänder kockarna grillen på Hotell Älvdalen. Det är underbart att sitta utomhus, äta god mat, umgås med härliga människor och lyssna på musiken från lokala trubadurer. Njut av grillat kött, fisk, kyckling och smakrika grönsaker eller varför inte en grillad dessert. Maten serveras som buffé.

Grillen tänds fredagar i juli 18.00 – 21.00. Vi rekommenderar alltid att boka bord vare sig ni är två eller tio personer. Våra grillkvällar är populära så boka i god tid!

Oavsett väder så tänder vi grillen, värm dig med en filt, en god dryck eller så dukar vi upp inomhus.

Givetvis beställer vi strålande sol

Catering

Ska du bjuda hem grannarna på middag eller ska företaget ställa till med fest? Du berättar om dina önskemål och förväntningar och vi uppfyller dem. Vår catering kan bestå av att du hämtar menyn på plats hos oss, eller att vi kommer till dig.

Vi erbjuder också dukning och serveringspersonal om du så önskar.
Låt just din tillställning bli en upplevelse. För vår meny läs här.

För alla tillfällen, upplevelser som hemmamys

Fest

På Hotell Älvdalen har vi många års erfarenhet av fester och evenemang. På plats har vi koordinatorer som gärna hjälper dig att sy ihop den perfekta festen.

Vår största lokal rymmer upp till 200 personer, men vi erbjuder även mindre lokaler för den mer intima festen. Har du funderingar på en annan typ av lokal hjälper vi dig gärna att hitta den rätta.

Hotell Älvdalen hjälper dig att hitta den rätta känslan

Bröllop

Hur ser ert drömbröllop ut? Det vet bara ni, och därför tycker vi det är viktigt att lära känna er, bygga en relation tillsammans. Efter era egna tankar och drömmar ser vi till att er speciella dag blir precis som ni önskar.

Boka ett personligt möte med oss för att i lugn och ro se er omkring i våra lokaler och hotellrum. Här får ni möjlighet att ställa alla era frågor, diskutera vilket upplägg som skulle passa ert sällskap bäst vad gäller meny, dryck, eventuellt tema osv. Våra lokaler rymmer så väl små som stora sällskap. För mer info läs här.

Känn er kärleksfullt välkomna att umgås, njuta, festa och vakna hos oss på Hotell Älvdalen.

Störst av allt är kärleken